Καβάλα: Χειροποίητες υφασμάτινες μάσκες από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

24 Μαρτίου 202012:00

Στην υπηρεσία των ανθρώπων που ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία έχουν πολλαπλές ανάγκες, τέθηκε η διοίκηση και το προσωπικό του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Στο πλαίσιο αυτό, το Κέντρο προχώρησε στην κατασκευή χειροποίητων υφασμάτινων μασκών, ως μέτρο προστασίας έναντι της πανδημίας του κορονοϊού, λαμβάνοντας αφορμή από την αντίστοιχη πρωτοβουλία του Κέντρου Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, στα παραρτήματα Προστασίας Παιδιού Δράμας, καθώς και Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής, δύο έμπειρες υπάλληλοι ξεκίνησαν να ράβουν υφασμάτινες μάσκες, ιατρικού τύπου, πλενόμενες και με δυνατότητα αποστείρωσης.

Εντός της εβδομάδας θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία επιλογής 32 νέων ατόμων που δικαιούται να προσλάβει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ προκειμένου να αντεπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν σε όλες τις δομές που λειτουργούν στη Δράμα, την Καβάλα, την Ξάνθη και την Κομοτηνή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]