Συγκέντρωση βοήθειας για τους πληγέντες της Αττικής από τον συνδυασμό του Παύλου Ζησίμου

18 Νοεμβρίου 201710:52

Ενδεικτική της ανθρωπιάς των Καβαλιωτών επιχειρηματιών ήταν η μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα του Παύλου Ζησίμου και του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα», για συγκέντρωση βοήθειας με προορισμό τους πληγέντες στην Αττική.

Μεγάλες ποσότητες εμφιαλωμένου νερού και ξηράς τροφής, συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Καβάλας. Ενδεικτικά, έως το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου είχαν συγκεντρωθεί πολλά τρόφιμα μεταξύ των οποίων 1.200 κιλά ψαριών και περισσότερες από 10.000 φιάλες εμφιαλωμένου νερού.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων της Νέας Περάμου Καβάλας, οι οποίοι συνδέονται με συγγγενικές προσφυγικές ρίζες με τους κατοίκους της Νέας Περάμου Αττικής.

Η πρωτοβουλία συγκέντρωσης βοήθειας από τον Παύλο Ζησίμου άρχισε αυθόρμητα μετά τα άμεσα κοινωνικά αντανακλαστικά των επιχειρηματιών του νομού μας, πολλοί από τους οποίους συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο «Ανανέωση Τώρα» για τις επικείμενες επιμελητηριακές εκλογές.

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση ενός φοιτητή στο ΤΕΙ Καβάλας, του Θάνου Κανάκη, ο οποίος κατάγεται από τη Μάνδρα Αττικής και απηύθυνε έκκληση για βοήθεια. Ο Θάνος αποτέλεσε τον σύνδεσμο με την τοπική αυτοδιοίκηση στις πληγείσες περιοχές καθώς ο πατέρας του είναι αντιδήμαρχος και εμπλέκεται άμεσα με τη συγκέντρωση και τη διάθεση της βοήθειας.

Τα μέλη του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα» ευχαριστούν θερμά τις επιχειρήσεις των κ. Μαντζαρόπουλου, Τουρναβίτη, Αργυρίου, Μέντζα, Ζησίμου, το κατάστημα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ της Καβάλας αλλά και τους εργαζόμενους του καταστήματος ΜΑΣΟΥΤΗ Νέας Περάμου Καβάλας. Ευχαριστούν επίσης όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Σε δηλώσεις του, ο επιχειρηματίας Παύλος Ζησίμου ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου του Δήμου Παγγαίου, Μάκη Ζουμπλιό, για την οργάνωση των κατοίκων της περιοχής του και τη συμμετοχή στην αποστολή βοήθειας προς τους πληγέντες.

Ο υποψήφιος πρόεδρος Παύλος Ζησίμου ευχαρίστησε και τον υποψήφιο του άλλου συνδυασμού Γιάννη Παναγιωτίδη, η συνεισφορά του οποίου στην πρωτοβουλία των υποψηφίων της «Ανανέωση Τώρα» απέδειξε ότι η ανθρωπιά είναι πάνω από τις εκλογές.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]