Τρία Πουλάκια Κάθονταν!!!

20 Ιουλίου 201611:05

Πλάι στο κύμα…

1-webΓεια σας και χαρά σας!!! Καλοκαίριασε για τα καλά και ο καιρός για την μεγάλη διοργάνωση της Κεραμωτής πλησιάζει… «ΠΛΑΙ ΣΤΟ ΚΥΜΑ» θα την βρούμε σε λίγες ημέρες με καταξιωμένους καλλιτέχνες να μας ανεβάζουν την διάθεση. Έχουμε ξαναπεί πως κάποιοι από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες (όντας αξιόλογοι βέβαια και με μεγάλη πορεία) δεν είναι οι πιο ενδεικνυόμενοι για το συγκεκριμένο φεστιβάλ, γιατί τα τραγούδια τους είναι για άλλο χώρο και όχι τόσο «ανεβαστικά» όσο θα έπρεπε για έναν τέτοιο χώρο, μπροστά (πλάι) στο κύμα της θάλασσας. Αν όμως αυτοί είναι που θα φέρουν κόσμο και χρήμα, τότε καλώς να έρθουν! Την περασμένη Δευτέρα δόθηκε και η συνέντευξη τύπου του δήμου, όπου ήταν παρών και ο φετινός διοργανωτής των μουσικών εκδηλώσεων. Αναφέρθηκαν στο πρόγραμμα, στους καλλιτέχνες που θα ανέβουν φέτος στην σκηνή, αλλά και στις παράλληλες εκδηλώσεις που θα γίνονται κατά την διάρκεια του φεστιβάλ. Εκτός από «μουσικές», θα έχουμε και αγώνες endure, επιδείξεις πολεμικών τεχνών και άλλα καλούδια στην παραλία μας, πράγμα που σημαίνει ότι θα γεμίσουν οι μέρες ευχάριστα με πολλές δράσεις. Για ακόμη μια χρονιά θα υιοθετηθεί η περσινή ιδέα, να υπάρχει δηλαδή ελεύθερο κάμπινγκ για να χωρέσει ο κόσμος που θα επισκεφθεί την περιοχή. Όλα αυτά όμως χρειάζονται καλή οργάνωση και συντονισμένες κινήσεις, πράγμα που αν υπάρξει θα έχουμε και καλό αποτέλεσμα. Βέβαια οι τιμές θεωρούμε ότι θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο προσιτές μιας και παραμένουν στα ίδια επίπεδα με προηγούμενα χρόνια, πράγμα όμως που δεν συνάδει με την σημερινή εποχή όντας πολύ πιο δύσκολη. Φέτος, αρμόδιος της όλης οργάνωσης από πλευράς του δήμου Νέστου είναι ο νέος πρόεδρος της Αναπτυξιακής  Νίκος Μαυροθαλασσίτης, ο οποίος μέχρι τώρα έχει δώσει καλά δείγματα και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να το κάνει. Πάντα κρίνοντας εκ του αποτελέσματος όμως, ευχόμαστε να περάσουμε- περάσετε ένα όμορφο τετραήμερο στην μαγευτική Κεραμωτή!

 

«Εγκληματική οργάνωση» παρούσα στο φεστιβάλ!

2-webΤο άκουσαν τα αυτάκια μας και πέσαν τα μαλλάκια μας! Μαζί με τον Τζίμη Πανούση, θα εμφανιστούν και οι «ΕΡΥΘΡΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ»!!! (Για όσους δεν γνωρίζουν, ήταν παραστρατιωτική οργάνωση που έδρασε στην Ιταλία. Η δράση της περιλάμβανε δολοφονίες, απαγωγές και ληστείες ). Τι Κονέ είναι αυτά ρε «Σερίφη» που έχεις αποκτήσει; Προτείνω να έχουμε guest star και τους 8 Τούρκους πραξικοπηματίες που κρατούνται στην Αλεξανδρούπολη και στα… τύμπανα την 17 Νοέμβρη! Στα έγχορδα τον IRA και την ΕΤΑ και για τα σπέσιαλ εφέ των βεγγαλικών τους ISIS!!!!! Ο λόγος για την συνέντευξη τύπου που δόθηκε στην Κεραμωτή και το σαρδάμ του «Σερίφη» ο οποίος αντί να προλογίσει το συγκρότημα «ΜΟΥΣΙΚΕΣ ταξιαρχίες» το ονομάτισε ως «ΕΡΥΘΡΕΣ ταξιαρχίες»! Α ρε «Σερίφη» ένα σαρδάμ έκανες και πέσανε όλες οι τρομοκρατικές οργανώσεις να σε φάνε…!!! Όλα αυτά με διάθεση χιούμορ βέβαια και με πολύ γέλιο πάντα! Να σαι καλά, «κατουρηθήκαμε», να ξέρεις!

 

Νερό στο Δύσβατο…

3-web«Φωνή» στον πολίτη και στα κακώς κείμενα που υπάρχουν στον δήμο μας και που πρέπει να ακούγονται για να διορθώνονται. «Με λύπη μου θέλω να ενημερώσω ότι στο χωριό Δύσβατο δυστυχώς εδώ κι 10 μέρες δεν έχουμε σταγόνα νερό κι δεν έχει ενδιαφερθεί κανένας. Αν είναι δυνατόν καλοκαιριάτικα…επιτέλους είναι θέμα υγιεινής». Ακριβώς και επί λέξη παραθέτουμε κείμενο συμπολίτη μας από το Δύσβατο, όπου ο κόσμος εκεί έχει θέμα. Ας βρεθεί επιτέλους μια μόνιμη λύση από πλευράς ΔΕΥΑΝ γιατί το θέμα είναι σοβαρό. Εδώ δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς νερό ούτε μια ώρα, όχι για… 10 μέρες!

 

Παραλία Τιμαρίου, SOS!

«ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ η επαρχιακή οδός προς παραλία Τιμάρι. Πραγματικά πρόκειται για ότι πιο επικίνδυνο υπάρχει στην περιοχή μας, δεν υπάρχει καθόλου ορατότητα γι’ αυτούς που βγαίνουν από τα χωράφια εξ αιτίας των τεράστιων θάμνων με αποτέλεσμα να έχουν ήδη γίνει σοβαρά ατυχήματα, ευτυχώς μόνον με υλικές ζημιές ΑΚΟΜΗ… Αγαπητοί συνδημότες πηγαίνετε όσο πιο σιγά και προσεκτικά μπορείτε… Κινδυνεύετε!!!». Τάδε έφη, κάτοικος της περιοχής και σημαίνει SOS για την ορατότητα της συγκεκριμένης περιοχής. Είναι πράγματα τα οποία φαίνονται μικρά, όμως μπορούν να δημιουργήσουν ΜΕΓΑΛΑ προβλήματα. Για να τα προλάβουμε, το παραθέτουμε κι αυτό, αυτούσιο και χτυπάμε καμπανάκι στους υπευθύνους…!4-web 4α-web

 

Για όλα τα άλλα… Τρία Πουλάκια Κάθονταν!!!

Αρθρογράφος